Ασφάλιση αυτοκίνητου

Περιουσία

Ασφάλιση αυτοκινήτου

Η έννοια της ασφάλισης σε εμάς αποκτά αξία, την ίδια αξία που έχουν τα χρήματά σου. Για τον λόγο αυτό έχουμε προσαρμόσει τα ασφάλιστρα των πελατών μας ακριβώς στις δικές τους ανάγκες, χωρίς περιττές ή ελλιπείς καλύψεις. Έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από μία ευρεία γκάμα πακέτων ασφάλισης, αυτό που είναι ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες.

Τι καλύπτουμε

Αστική Ευθύνη προς τρίτους

Καλύπτουμε τις σωματικές βλάβες και τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν σε τρίτους από την κυκλοφορία του αυτοκινήτου σου, με τα εκάστοτε όρια που προβλέπονται στη νομοθεσία μας.

Υλικές Ζημιές του Αυτοκινήτου σου

Καλύπτουμε το αυτοκίνητό σου από κάθε πιθανό κίνδυνο, όπως ολική-μερική κλοπή, φωτιά, τρομοκρατικές ή κακόβουλες πράξεις, φυσικά φαινόμενα και χαλαζόπτωση, θραύση κρυστάλλων, υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, καθώς και ίδιες ζημίες (μικτή). Το αυτοκίνητό σου είναι ασφαλές, λόγω των ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων της Συνεταιριστικής, που καλύπτουν άμεσα και αποτελεσματικά τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

Νομική Προστασία

Καλύπτουμε τον κάτοχο ή τον οδηγό του οχήματος για τη διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης, την υπεράσπιση σε ποινικά δικαστήρια, τις προσφυγές σε αρμόδιες διοικητικές αρχές για μείωση ή εξάλειψη διοικητικών προστίμων, καθώς και την επίλυση διαφορών που προκύπτουν από ενοχικές συμβάσεις που είναι συναφείς με την ιδιότητα του κύριου ή νόμιμου κατόχου.

Προσωπικό Ατύχημα

Με την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού ή ιδιοκτήτη, εξασφαλίζουμε εσένα και την οικογένειά σου από τις επιπτώσεις ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος.

Οδική Βοήθεια

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σου ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης ή τροχαίου ατυχήματος, στην Ελλάδα ή την Ευρώπη, σου δίνεται η δυνατότητα της μεταφοράς του σε συνεργείο της επιλογής σου ή του επαναπατρισμού του.

Προστασία Bonus/Malus

Με αυτήν την κάλυψη, προστατεύουμε το ύψος των ασφαλίστρων κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σου, ακόμα και αν προκαλέσεις δύο ατυχήματα στη 12μηνη περίοδο ασφάλισης του αυτοκινήτου σου.

Νέοι Όροι Ασφάλισης Αυτοκινήτου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Φροντίδα Ατυχήματος

1158

Σε περίπτωση ατυχήματος, τηλεφώνησε από σταθερό ή κινητό στο τηλέφωνο 1158 που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, θα έρθει άμεσα κάποιος συνεργάτης στον τόπο του ατυχήματος ο οποίος θα αναλάβει τη διεκπεραίωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών που αφορούν το ατύχημα.

Προνομιακά πακέτα για τους Αγρότες

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι δίπλα στον αγρότη, αφουγκράζεται τις ανάγκες του και παρέχει ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και εκπτώσεις στην ομάδα των Αγροτών.

Ειδικές εκπτώσεις

Μάθε για τις εκπτώσεις της Συνεταιριστικής στον πλησιέστερο συνεργάτη μας και κέρδισε από 5% έως 35% έκπτωση στα ασφάλιστρα του οχήματός σου, στην περίπτωση που ανήκεις σε μία ή και περισσότερες ειδικές κατηγορίες.

Επισκευές Οχημάτων

Η επισκευή του αυτοκινήτου είναι υπόθεση προσωπική. Η Συνεταιριστική σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το δικό σου συνεργείο και να επισκευάσεις τη ζημιά του αυτοκινήτου σου από καλυπτόμενο κίνδυνο.

Αξίζουν την προσοχή σου

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΚΕΤΩΝ
ΚΑΛΥΨΕΙΣ Οικονομικό 1 Οικονομικό 2 Οικονομικό 3 Ενισχυμένο Πλήρες
Αστική Ευθύνη προς Τρίτους
Προσωπικό Ατύχημα
Νομική Προστασία
Προστασία Bonus
Πυρός
Τρομοκρατικές Ενέργειες
Κακόβουλες Ενέργειες
Ολική Κλοπή
Μερική Κλοπή
Ίδιες Ζημίες
Κακόβουλες Πράξεις Ιδ. Ζημιών
Θραύση Κρυστάλλων
Φυσικά Φαινόμενα και Χαλαζόπτωση
Δωρεάν κάλυψη Autohelp
Κάλυψη αερόσακων σε Α' κίνδυνο (800€)

Εγχειρίδιο Οχημάτων

Γιατί μαζί μας

Τα δυνατά μας σημεία

Η οικονομική ευρωστία της Εταιρίας αλλά και η φερεγγυότητά της είναι κάποιοι από τους κυριότερους λόγους να εμπιστευτείς το αυτοκίνητό σου στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική. Άλλωστε αρκετοί από τους πιο ισχυρούς Ευρωπαϊκούς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς (UNIPOL, MACIF, P&V και EURESA), ως μέτοχοι, συμμερίζονται και υποστηρίζουν το έργο μας, προσφέροντας στην Εταιρία την πολυετή τεχνογνωσία τους. Απαλλάξου εντελώς από τις ανησυχίες σου αφού η Συνεταιριστική Ασφαλιστική τολμά να εγγυηθεί την άρτια εξυπηρέτησή σου αλλά και την έγκαιρη αποζημίωσή σου, την στιγμή που τη χρειάζεσαι!

Γιατί διαφέρουμε

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική διαφέρει εμπράκτως. Εστιάζει στις ανάγκες των πελατών της και φροντίζει τις λεπτομέρειες δωρεάν! Επωφελήσου από τα πακέτα της Εταιρίας και γνώρισε την πραγματική ποιότητα στις υπηρεσίες της. Άμεσα και οργανωμένα βρίσκονται στο πλάι σου συνεργάτες απ’ όλη την Ελλάδα στην πιο αμήχανη στιγμή του τρακαρίσματος για να σε απαλλάξουν από κάθε έννοια τόσο στις διαδικασίες διαχείρισης της ζημιάς όσο και στο κομμάτι της γρήγορης και δίκαιης αποζημίωσης.