Πληρωμή Ασφαλίστρων

Πληρωμή Ασφαλίστρων

Η εξόφληση των ασφαλίστρων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Στον συνεργαζόμενο Διαμεσολαβούντα

Η εξόφληση του ασφαλιστήριου συμβολαίου μπορεί να πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβούντα.

Ηλεκτρονικά

1. Με χρήση Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (Visa ή Mastercard) μέσω της ιστοσελίδας μας https://pay.e-synet.gr

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για εξόφληση συμβολαίων κλάδου Αυτοκινήτων, Περιουσίας, Χαλάζης Παγετού και Λοιπών Ζημιών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών καθώς και Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής.

2. Μέσω της υπηρεσίας internet banking όλων των τραπεζών που συμμετέχουν στο Διατραπεζικό Σύστημα (ΔΙΑΣ), επιλέγοντας στο μενού της τράπεζας την κατηγορία "συναλλαγή πληρωμής με κωδικό RF". Για την εξόφληση των ασφαλίστρων, παρακαλούμε πληκτρολόγησε ή αντέγραψε τον 25ψήφιο κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής (RF) στο συγκεκριμένο πεδίο, επίλεξε λογαριασμό χρέωσης, είσαγε το ποσό πληρωμής και ολοκλήρωσε πατώντας αποδοχή.

Σημείωση: Οι υφιστάμενοι 20ψηφιοι κωδικοί θα συνεχίσουν να είναι αποδεκτοί από τις τράπεζες για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους.

Με μετρητά

1. Μέσω των μηχανημάτων κατάθεσης – ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Εθνική Τράπεζα. Πραγματοποιείς μεταφορά στο λογαριασμό της εταιρείας μας και ακολούθως, ενημερώνεις την εταιρεία για την τραπεζική κίνηση που πραγματοποίησες.

2. Στα ταμεία όλων των τραπεζών που συμμετέχουν στο Διατραπεζικό Σύστημα «ΔΙΑΣ», με την επίδειξη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων στην οποία αναγράφεται ο 25ψήφιος Κωδικός Πληρωμής RF.

3. Εναλλακτικά, μπορείς να εξοφλήσεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου πραγματοποιώντας Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας σε κάποια από τις ακόλουθες συνεργαζόμενες τράπεζες:

ALPHA
EUROBANK
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝ. ΠΕ.
ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ.
ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ.
ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ. ΠΕ.
ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΥΝ. ΠΕ.

Σε περίπτωση που επιθυμείς να πληροφορηθείς για τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας σε συγκεκριμένη τράπεζα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσεις με τις Οικονομικές Υπηρεσίες της εταιρείας μας.

4. Στα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ., προσκομίζοντας το έντυπο της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων.