Πληρωμή Ασφαλίστρων

Πληρωμή Ασφαλίστρων

Η εξόφληση των ασφαλίστρων μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

Στον συνεργαζόμενο Διαμεσολαβούντα

Η εξόφληση του ασφαλιστήριου συμβολαίου μπορεί να πραγματοποιηθεί απ’ ευθείας στον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβούντα.

Ηλεκτρονικά

1. Με χρήση Πιστωτικής, Χρεωστικής ή Προπληρωμένης κάρτας (Visa ή Mastercard) μέσω της ιστοσελίδας μας https://pay.e-synet.gr

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για εξόφληση συμβολαίων κλάδου Αυτοκινήτων, Περιουσίας, Χαλάζης Παγετού και Λοιπών Ζημιών, Γενικής Αστικής Ευθύνης, Σκαφών καθώς και Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής.

2. Μέσω της υπηρεσίας internet banking όλων των τραπεζών που συμμετέχουν στο Διατραπεζικό Σύστημα (ΔΙΑΣ), επιλέγοντας στο μενού την κατηγορία «ΠΛΗΡΩΜΕΣ». Για την εξόφληση των ασφαλίστρων σου, παρακαλούμε πληκτρολόγησε τον 20ψήφιο Κωδικό Πληρωμής σε Τράπεζα που αναγράφεται στο Έντυπο Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων, στο πεδίο “ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ”.

Με μετρητά

1. Μέσω των μηχανημάτων κατάθεσης – ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) στην Τράπεζα Πειραιώς και στην Εθνική Τράπεζα. Πραγματοποιείς μεταφορά στο λογαριασμό της εταιρείας μας και ακολούθως, ενημερώνεις την εταιρεία για την τραπεζική κίνηση που πραγματοποίησες.

2. Στα ταμεία όλων των τραπεζών που συμμετέχουν στο Διατραπεζικό Σύστημα «ΔΙΑΣ», με την επίδειξη της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων στην οποία αναγράφεται ο 20ψήφιος Μοναδικός Κωδικός Πληρωμής.

3. Εναλλακτικά, μπορείς να εξοφλήσεις το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου πραγματοποιώντας Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας σε κάποια από τις ακόλουθες συνεργαζόμενες τράπεζες:

ΕΘΝΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ALPHA

EUROBANK

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΕΒΡΟΥ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΗΠΕΙΡΟΥ

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝ. Π.Ε.

ΣΥΝ/ΚΗ ΤΡ. ΔΡΑΜΑΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείς να πληροφορηθείς για τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας σε συγκεκριμένη τράπεζα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσεις με τις Οικονομικές Υπηρεσίες της εταιρείας μας.

4. Στα καταστήματα των ΕΛ.ΤΑ., προσκομίζοντας το έντυπο της Ειδοποίησης Πληρωμής Ασφαλίστρων.