Αναπροσαρμογή τιμών tests SARS-CoV-2 - Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας

13/01/2022Αναπροσαρμογή τιμών tests SARS-CoV-2 - Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας


Αγαπητοί συνεργάτες,


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο  Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων AFFIDEA, προχωράει σε αναπροσαρμογή των τιμών της εξέτασης PCR.


Για τους ασφαλισμένους της Συνεταιριστικής   καθώς για τους εργαζομένους, η τιμή για τη εξέταση PCR COVID αναπροσαρμόζεται στα 40€.


Σημειώνουμε ότι η άνωθεν τιμή θα είναι σε ισχύ από 17/01/2022


Οι εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού SARS-CoV-2 διενεργούνται στην Affidea κάτω από συνθήκες πλήρους ασφάλειας και διακριτικότητας, με αυστηρές προδιαγραφές και με βάση τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες.


Η λήψη των δειγμάτων γίνεται από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας, ενώ η διασφάλιση της ποιότητας αποτελεί σταθερή δέσμευσή


Με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, έχουμε λάβει έκτακτα μέτρα για την λειτουργία των Διαγνωστικών Κέντρων μας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζόμενων στα Διαγνωστικά Κέντρα Affidea.


Για τον λόγο αυτό, μεταβάλλουμε το ωράριο λειτουργίας των Διαγνωστικών Κέντρων μας, αναφορικά με τη διενέργεια των προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων έναντι της Covid-19 (τεστ ανίχνευσης του SARS-CoV-2 με τη μέθοδο Real Time – PCR και τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του SARS-CoV-2 – Rapid Test).


Επιπλέον, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, το ωράριο λειτουργίας επεκτείνεται και την Κυριακή.


Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία