Επιστολή κ. Ζορμπά προς το δίκτυο

05/01/2018Επιστολή κ. Ζορμπά προς το δίκτυο
ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ 

Αγαπητοί Συνεργάτες, 

Το 2017 ήταν μία δύσκολη χρονιά σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Πολλούς από τους στόχους που θέσαμε τους πετύχαμε. Αφουγκραζόμαστε τα προβλήματά σας και τις ανησυχίες σας και σεβόμαστε τις υποδείξεις σας. Προχωρήσαμε σε σημαντικές αλλαγές, τόσο στα προγράμματά μας, όσο και στην τεχνολογική υποστήριξή σας. 

Αγαπητοί Συνεργάτες, 

Σας ευχαριστώ, από την καρδιά μου, για την καθοριστική συμβολή σας σε όλα τα παραπάνω και κυρίως γιατί μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και συμβάλλετε στο να είναι η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ μια εταιρία που ξεχωρίζει. 

Για τη νέα χρονιά, σας προσκαλώ σε συνέχιση και καλυτέρευση των ανωτέρω. Επιθυμία μας είναι μαζί να δίνουμε σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας και να μην μας παρασύρει το κακό ανταγωνιστικό περιβάλλον τιμών που συμπιέζει τα εισοδήματά σας και το μέλλον. 

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η θυγατρική της U&M, είναι εδώ φερέγγυες, αξιόπιστες, καινοτόμες και κερδοφόρες. Είναι εδώ για ένα καλύτερο αύριο για όλους. Οι μέτοχοί μας και τα στελέχη μας θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να προσφέρουν πάντα σύγχρονες, αξιόπιστες και επωφελείς λύσεις. 

Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2018. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! 

Δημήτριος Ζορμπάς 

Διευθύνων Σύμβουλος 

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ