Η μεγάλη απήχηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Πάτρα

04/04/2023Η μεγάλη απήχηση της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Πάτρα
Συνέντευξη Τύπου με θέμα "Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής" παραχώρησαν στην Πάτρα  την Δευτέρα 3 Απριλίου ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο CEO κ.Δημήτρης Ζορμπάς και στελέχη της Εταιρίας σε κεντρικό ξενοδοχείο με αφορμή την περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών της Εταιρίας στην Πελοπόννησο.

Στη Συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο συμμετείχαν οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής,  Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας, Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και Δημήτρης Γκούτσης, Επιθεωρητής Πωλήσεων. Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι Πρόεδροι των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας, διακεκριμένοι συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από το ιδιωτικό δίκτυο καθώς και στελέχη της Εταιρίας.

Στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Κοντός, αφού αναφέρθηκε στην πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εδώ και 45 χρόνια, τόνισε την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δις, η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία.  

Ο κ.Κοντός επίσης ανέφερε ότι η παρουσία των εκπροσώπων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στην Πάτρα έχει στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με την ευρύτερη περιφέρεια της Πελοποννήσου. Για τον λόγο αυτό ανακοίνωσε ότι όλα τα Διοικητικά Συμβούλια της Εταιρίας θα πραγματοποιούνται σε διαφορετική πόλη κάθε μήνα, με σκοπό να αφουγκράζεται τις ανάγκες της Περιφέρειας και να προσφέρει άμεσα ασφαλιστικές λύσεις. Παράλληλα έκανε λόγο στην διαφημιστική καμπάνια της Εταιρίας που θα συνεχίσει να προβάλλεται καθόλη την διάρκεια του 2023 με μεγαλύτερη ένταση, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το brand της. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μία ανθρώπινη εταιρία που αποζημιώνει άμεσα και δίκαια.

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κος Δημήτρης Ζορμπάς ο οποίος καλωσόρισε με την σειρά του όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους της Εταιρίας και κατόπιν ανέφερε: «Μέσα σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες προσφέρουμε την καλύτερη λύση στην καλύτερη τιμή σε όλο τον κύκλο των ασφαλειών και παρόλο που ως χώρα βιώνουμε τον πληθωρισμό και μία νέα οικονομική πραγματικότητα οι επενδύσεις της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είναι πλήρως εξασφαλισμένες και ο  δείκτης φερεγγυότητας μας είναι 186%, γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες της ασφαλιστικής αγοράς».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Δημητρίου Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακροχρόνια και ενεργή συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των συνεταιριστών παραγωγών και των εργαζομένων, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι δεσμοί τους. Τόνισε επίσης ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής είναι να επιχειρεί με μεγαλύτερη εξωστρέφεια.
Ο κ.Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας, τόνισε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική διαθέτει περισσότερα από 900 σημεία πώλησης μέσα από συνεταιρισμούς αλλά και πιστοποιημένους ιδιώτες συνεργάτες. «Η εταιρεία παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια στις βασικές αρχές και αξίες ως προς την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της, με σεβασμό και αξιοπιστία. Η πορεία της εταιρείας δεν είναι τυχαία, αφού παραμένει πιστή στο δόγμα ότι πρέπει να προσαρμόζεται στις εξελίξεις», τόνισε ο κ. Τζελέπης.

Στη δική του παρέμβαση, ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Στάθης Γκόργκας επεσήμανε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης  με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες.  Αναφέρθηκε επίσης στο νέο προϊόν κατοικίας και στο νέο πρόγραμμα υγείας της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, ετησίως αποδίδει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις σε 120 χιλιάδες πελάτες του δικτύου της ενώ στις φυσικές καταστροφές και στα έντονα φυσικά φαινόμενα ήταν πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους της καταβάλλοντας άμεσα τις αποζημιώσεις τους.

Τέλος ο κ. Δημήτρης Γκούτσης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας που ταξίδεψαν από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου όπως η Κορινθία, η Αργολίδα, η Αρκαδία, η Μεσσηνία, η Λακωνίας και η Ηλεία, για να βρεθούν στην Πάτρα και δεσμεύτηκε ότι θα δώσουν άπαντες τον καλύτερο εαυτό τους για να γίνει ακόμη πιο ισχυρό το brand της εταιρείας.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι από κοινού να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να συνεισφέρουν όλοι μαζί και ο  καθένας ξεχωριστά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.