Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση στελεχών και συνεργατών

05/04/2021Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση στελεχών και συνεργατώνnews image

Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες της εποχής αλλά και προσήλωση στη συνεχή εκπαίδευση και ενδυνάμωση των στελεχών και των συνεργατών της, η Συνεταιριστική Ασφαλιστική διοργάνωσε webinar υπό τον τίτλο«Η Νοοτροπία μου ορίζει το μέλλον μου» με εισηγητή τον Γιάννη Καλογεράκη, CEO της JMK.

Το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαρτίου με τη συμμετοχή 300 συνεργατών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από όλη την Ελλάδα, ήταν πρωτοβουλία της Εμπορικής Διεύθυνσης και της Διεύθυνσης Πωλήσεων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και διοργανώθηκε από κοινού με τα Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Το θέμα του σεμιναρίου ήταν η σημασία της νοοτροπίας και ο καθοριστικός της ρόλος σε όλες τις εκφάνσεις της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής ζωής μας. Το κεντρικό μήνυμα ήταν ότι μπορεί να υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως άνθρωποι, κεφάλαια ή τεχνογνωσία, ωστόσο η νοοτροπία είναι ο καταλύτης που θα κάνει τη διαφορά.

Στους συμμετέχοντες απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Αλέξανδρος Κοντός, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

Τον συντονισμό του σεμιναρίου έκανε η κα. Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, ενώ στο τέλος υπήρξαν ερωτήσεις που συντόνισε η κα. Μαρίνα Σινίκη, Τμηματάρχης Εκπαίδευσης.

Ο κ. Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής Δικτύου Ιδιωτών και Συνεταιρισμών της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής δήλωσε σχετικά: «Σε πείσμα της πανδημίας που άλλαξε τόσο δραματικά τις ζωές όλων μας τον τελευταίο χρόνο, εμείς στη Συνεταιριστική Ασφαλιστική επενδύουμε σταθερά στη διά βίου εκπαίδευση και στη διαρκή ενδυνάμωση των συνεργατών μας που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρίας μας, και τώρα και στο μέλλον.»

ΤΕΛΟΣ

Σχετικά με τη Συνεταιριστική Ασφαλιστική:

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική, που συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας, ιδρύθηκε το 1979 με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων προγραμμάτων που θα κάλυπταν ατομικά τις ανάγκες των αγροτών.

Το 1994 η Συνεταιριστική έγινε η εταιρία όλων των μορφών συνεταιρισμού και κοινωνικής οικονομίας της χώρας μας. Παράλληλα, εισήλθαν στο μετοχικό της κεφάλαιο, κορυφαίες συνεταιριστικές επιχειρήσεις της Ευρώπης, οι οποίες ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο τη συνεταιριστική οικογένεια.

Σήμερα, το 50,55% του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής ανήκει σε ελληνικές συνεταιριστικές ενώσεις και τράπεζες και το υπόλοιπο 49,45% σε κορυφαίες ευρωπαϊκές συνεταιριστικές οργανώσεις. Εταιρίες όπως η Unipol (Ιταλία), Macif (Γαλλία) και P&V (Βέλγιο), προσφέρουν την τεχνογνωσία τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στρατηγικό βήμα της Συνεταιριστικής.