ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

17/03/2020ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣΜε γνώμονα την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους Εργαζομένους και στους Συνανθρώπους μας, σας ενημερώνουμε ότι:
Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνουμε κατά του Covid-19, από τη Δευτέρα 16/03/2020 η πρόσβαση στα γραφεία της Εταιρείας μας δεν θα είναι εφικτή σε επισκέπτες και θα λειτουργεί σταδιακά με ομάδες απομακρυσμένης εργασίας.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μην προσέρχεστε στα γραφεία μας, προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Η Εταιρεία συνεχίζει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας και την παροχή των υπηρεσιών της σε υψηλό επίπεδο.

Tο δίκτυο των Συνεργατών μας συνεχίζει να αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρουν η Πλατφόρμα Επικοινωνίας της Εταιρείας, η εφαρμογή συνΝet και οι κεντρικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (emails).

Προς διευκόλυνση του κοινού, για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή να χρησιμοποιείτε τα κεντρικά emails:

Κεντρικά emails Εταιρείας:
Για το Τμήμα Ρευστοποίησης: logistirio@syneteristiki.gr
Για το Εμπορικό Τμήμα: com@syneteristiki.gr
Για τον Κλάδο Αυτοκινήτου / Σκαφών: motor@syneteristiki.gr
Για τον Κλάδο Περιουσίας: property@syneteristiki.gr
Για τον Κλάδο Μεταφορών: cargo@syneteristiki.gr
Για τον Κλάδο Ζημιών: claims@syneteristiki.gr
Για τον Κλάδο Ζωής: life@syneteristiki.gr
Κεντρικό email: info@syneteristiki.gr

Η εξόφληση των ασφαλίστρων γίνεται είτε απευθείας στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας https://pay.e-synet.gr και μέσω Internet Banking, είτε με μετρητά σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.syneteristiki.gr (Εξυπηρέτηση Πελατών -> Πληρωμή Ασφαλίστρων).

Λυπούμαστε για την αναστάτωση που πιθανόν σας δημιουργήσουμε.
Σε αυτήν την ιδιάζουσα κατάσταση που ζούμε, η σωστή συνεργασία μας και η εφαρμογή όλων των μέτρων εξυπηρετεί την ευθύνη που έχει ο καθένας από εμάς έναντι του άλλου και έναντι του κοινωνικού συνόλου.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Εταιρεία με σοβαρότητα, ψυχραιμία και υπευθυνότητα ορίζει κάθε φορά τη στάση της, προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις που εμφανίζονται.