Ενα δυνατό ΣΥΝ στα Ιωάννινα

24/02/2023Ενα δυνατό ΣΥΝ στα Ιωάννινα
Συνέντευξη Τύπου με θέμα "Προοπτικές ανάπτυξης της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής" παραχώρησαν στα Ιωάννινα  την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός και στελέχη της Εταιρίας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων με αφορμή την περαιτέρω ενίσχυση των εργασιών του Οργανισμού στην Ηπειρο.

Στη Συνέντευξη Τύπου, εκτός από τον Πρόεδρο συμμετείχαν οι κ.κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Πίνδος» και Μέλος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, Κωνσταντίνος Ζωνίδης, Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ο Χάρης Λιούρης, Πρόεδρος του Γενικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών»,  Μιχάλης Τζελέπης, Σύμβουλος Διοίκησης & Διευθυντής Κοινωνικής Οικονομίας  και  Στάθης Γκόργκας, Εμπορικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής. Στην ημερίδα παρέστησαν επίσης οι Πρόεδροι των Συνεταιριστικών Ενώσεων της Περιφέρειας, διακεκριμένοι συνεργάτες της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής από το ιδιωτικό δίκτυο καθώς και στελέχη της Εταιρίας όπως οι κ.κ. Κωνσταντίνος Σολωμίδης, Διευθυντής Πωλήσεων & Αναπληρωτής Διευθυντής Υπ/τος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Τζελέπης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου , Σπύρος Μανιάτης, Επιθεωρητής Πωλήσεων και η κα Τάνια Σταυρίδου, Υποδιευθύντρια Καινοτομίας, Ανάπτυξης Εφαρμογών & Τεχνολογίας.

Στην εισήγησή του ο κ. Κοντός, αφού αναφέρθηκε στην πορεία της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά παραπάνω από 40 χρόνια, τόνισε την αμιγώς συνεταιριστική φιλοσοφία της εταιρίας, που άλλωστε προκύπτει και από τη μετοχική της σύνθεση, εξ ολοκλήρου αποτελούμενη από σπουδαίους ελληνικούς συνεταιριστικούς οργανισμούς αλλά και ευρωπαϊκούς κολοσσούς της συνεταιριστικής ιδέας, όπως η ιταλική Unipol, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρία στην Ιταλία με τζίρο πάνω από 14 δις, η γαλλική Macif και η P&V Βελγίου, που της εξασφαλίζουν κεφαλαιακή επάρκεια και υψηλή τεχνογνωσία.  

Ο κ.Κοντός επίσης ανέφερε ότι η παρουσία των εκπροσώπων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στα Ιωάννινα έχει στόχο να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με την ευρύτερη περιφέρεια της Ηπείρου ενώ παράλληλα έκανε λόγο στην διαφημιστική καμπάνια της Εταιρίας που θα συνεχίσει να προβάλλεται καθόλη την διάρκεια του 2023 με μεγαλύτερη ένταση, προκειμένου να γίνει ακόμα πιο ισχυρό το brand της. Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική είναι μία ανθρώπινη εταιρία που αποζημιώνει άμεσα και δίκαια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε στην μακροχρόνια συνεργασία των δύο οργανισμών προς όφελος των συνεταιριστών παραγωγών και των εργαζομένων, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι δεσμοί τους. Τον λόγο πήρε ο κ. Ζωνίδης ο οποίος αφού καλωσόρισε την Συνεταιριστική Ασφαλιστική  στα Ιωάννινα, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της Διοίκησης και των στελεχών της. 
Στη δική του παρέμβαση, ο κ. Γκόργκας επεσήμανε ότι η Συνεταιριστική Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης  με σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που απευθύνονται σε όλους, τόσο σε ιδιώτες όσο και στους επιχειρηματίες.  Αποκάλυψε επίσης ότι ετησίως δίνονται περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ σε αποζημιώσεις που καταβάλλονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα ενώ μόνο για την κακοκαιρία Ιανός η εταιρία πλήρωσε αποζημιώσεις ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι από κοινού να ενισχύσουν τους δεσμούς τους και να συνεισφέρουν όλοι μαζί και ο  καθένας ξεχωριστά στην περαιτέρω ανάπτυξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής.