Στόχος Ζωής

Σύνταξη

Στόχος Ζωής

Η δική μας αποστολή είναι να βρίσκουμε αξιόπιστες και άμεσες λύσεις στα θέματα που σε απασχολούν. Η δέσμευση
και η συνέπεια πληρωμής ενός κατ’ εξοχήν ασφαλιστικού προγράμματος, σε ένα τόσο ασταθές οικονομικό περιβάλλον,
σε κάνουν διστακτικό. Ωστόσο, η απόφαση να μείνεις χωρίς κανένα αποταμιευτικό πρόγραμμα, σίγουρα δεν θα σου
εξασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον στο μέλλον.

Για τον λόγο αυτό όλοι εμείς, που ανήκουμε στην ομάδα της Συνεταιριστικής, σχεδιάσαμε ένα προϊόν χωρίς δεσμεύσεις! Επομένως, όλα είναι παραμετροποιήσιμα, όπως:

Η καταβολή των ασφαλίστρων.

Το ύψος του κεφαλαίου.

Η διάρκεια του συμβολαίου.

Σκοπός μας είναι να σχεδιάσουμε το δικό σου ιδανικό πρόγραμμα βάσει των αναγκών σου και των μελλοντικών σου σχεδίων και όχι να δεσμευτείς σε μία πάγια υποχρέωση που ενδεχομένως να σε προβληματίζει. Έτσι λοιπόν, ο Στόχος Ζωής έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Ελεύθερο ύψος ασφαλίστρων που καταβάλλεις στην Εταιρία με τη δέσμευση μίας ελάχιστης δόσης που θα καταβάλλεται όταν το επιλέξεις.

Ελεύθερο κεφάλαιο ποσού που θα επιλέξεις να επενδύσεις τα χρήματά σου, με ελάχιστο την πρώτη καταβολή μόνο 300 ευρώ στα απαξ και 200 ευρώ στα περιοδικών καταβολών.

Επένδυση του ποσού που μας καταβάλλεις με το πιο υψηλό εγγυημένο επιτόκιο της αγοράς.

Εξαγορά των καταβληθέντων καθαρών ασφαλίστρων, στην περίπτωση που επιλέξεις το πρόγραμμα καταβολής κεφαλαίου, μαζί με την υπεραπόδοση των επενδύσεων των μαθηματικών αποθεμάτων, μετά την πάροδο των 3 ετών (ολική εξαγορά στα απαξ αμέσως και στα περιοδικών μετά το 1 έτος) μαθηματικών αποθεμάτων, μετά την πάροδο των 3 ετών.